Despre noi

POVESTEA NOASTRĂ

De 12 ani suntem prezenți pe piața de distribuție a sculelor așchietoare din România. Din dorința de a oferi acces companiilor din industria prelucrării metalului la o gamă largă de produse, colaborăm cu furnizori internaționali pentru a facilita acest lucru.

Odată cu lansarea magazinului online, scurtăm și simplificăm procesul de aprovizionare al companiilor din domeniul prelucrării metalului. Companiile pot alege și comanda direct în magazin produsele dorite. De asemenea, oferim acces persoanelor fizice către o gamă din produsele noastre special adresată acestora.

Pe platformă produsele sunt însoțite de informații detaliate, precum:

  • Timpul de livrare
  • Informațiile tehnice
  • Furnizorul

Produsele sunt livrate pe întreg teritoriul României, în colaborare cu firma de curierat Fan Courier.

VALORILE DUPĂ CARE NE GHIDĂM

CALITATE

Toate produsele pe care le distribuim dețin certificat de garanție și conformitate a calității.                                                                              .

Performance-Icon

PERFORMANȚĂ

Suntem partenerul de încredere al clienților noștri pentru a-i ajuta să atingă performanța dorită.                                             .

Profesionalism-Icon

PROFESIONALISM

De la consultanța oferită în alegerea produselor până la livrarea acestora în timpul promis, tratăm fiecare client cu profesionalism.

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Paul ArdeleanINGINER ȘEF

Burghiele din carbură pe care le folosim își fac treaba de fiecare dată. Ne-am obișnuit deja cu calitatea produselor oferite de SUPER TOOLS PLUS. În plus, au o gamă variată de scule așchietoare la care putem apela cu încredere, în funcție de lucrările pe care le avem.

Bogdan IonescuDIRECTOR ACHIZIȚII

Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu SUPER TOOLS PLUS. Sculele ajung la noi în timpul promis, de multe ori chiar a doua zi de când am lansat comanda. De asemenea echipa STP ne oferă de fiecare dată soluții eficiente în funcție de nevoile noastre.

0
+
ANI DE ACTIVITATE
0
+
CLIENȚI MULȚUMIȚI
0
FURNIZORI CU CARE LUCRĂM
0
+
PRODUSE OFERITE
X