Modalitati de plata

Plata produselor comandate prin intermediul magazinului online SUPER TOOLS PLUS se poate face astfel:

  • în numerar la livrare;
  • prin transfer bancar în avans;
  • plata cu cardul online.

NUMERAR LA LIVRARE (RAMBURS LA PRIMIREA COLETULUI)

Achitați contravaloarea comenzii la curier în momentul primirii coletului.

Excepție: pentru comenzile care conțin anumite produse speciale / mai puțin uzuale, este necesară plata în avans prin virament bancar sau plata online cu cardul.

PLATA ONLINE CU CARDUL

Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, în condiții de siguranță deplină prin intermediul NETOPIA mobilPay. Cardurile acceptate la plata sunt cardurile emise de către VISA și MASTERCARD. SUPER TOOLS PLUS nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care îl dețineți.

În momentul în care selectați această metodă de plata, la apasarea butonului FINALIZARE COMANDĂ veți fi redirecționat către o pagină securizată a procesatorului de plăți unde trebuie să introduceți datele cardului dumneavoastră. Deoarece datele dumneavoastră personale sunt confidențiale, acestea sunt criptate și vor fi procesate direct de către banca emitentă a cardului și nu sunt disponibile angajaților SUPER TOOLS PLUS sau oricăror altor persoane neautorizate.

TRANSFER BANCAR

În cazul în care doriți să efectuați plata prin OP bifați această opțiune, iar în momentul în care apăsați butonul de confirmare a comenzii veți primi datele bancare necesare efectuării transferului.

Plata prin transfer bancar se face în baza facturii proforme, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plății către SUPER TOOLS PLUS.

X